PG#37 Marcin Gruszka, Narodowa Kadra Kucharzy

Marcin Gruszka, Narodowa Kadra Kucharzy jest moim gościem.

Z Marcinem rozmawiam o jego pasji do gotowania, początkach kariery i kadrze narodowej kucharzy. Rodowity góral urodzony w kuchni. Jego pochodzenie zdradza zarazem jego główne cechy: pracowity tradycjonalista żyjący w zgodzie z naturą, z uporem dążący do celu. Ma potrzebę ciągłego rozwoju i podejmowania kolejnych wyzwań. Doświadczenie zdobywał w restauracjach i hotelach w Polsce i zagranicą. Ważnym punktem była kilkuletnia praca w The Brook Loodge Hotel, jedynym certyfikowanym ekologicznym hotelu w Irlandii. Marcin Gruszka był Szefem Kuchni w Copernicus Toruń Hotel. Uczestnik wielu konkursów kulinarnych, finalista Kulinarnego Pucharu Polski




Wersja wideo

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *